A collection of cow jokes for kids.

45 Funny Cow Jokes for Kids

Sharing is caring!

Cow Jokes for Kids

Does your family enjoy having fun and laughing together? Do they enjoy telling jokes until you’ve heard the same ones over and over again? Well, guess what? We have just what you need right here in one place. A list made for your family consisting of 45 funny cow jokes for kids to keep everyone entertained in any situation.

These jokes will win your kids over when you start throwing them out there, and before it’s over, the belly laughs will be heard all over the place. Consider using these jokes when you’re on a long road trip, you know after all the road trip games have gotten old. Maybe you might want to use them at a farm-themed birthday party, or even at the dinner table, but no matter when you want to use them, they will be a hit with everyone in the family. 

So, go ahead and try them out, we’re sure you won’t be disappointed!

A collection of 45 cow jokes for kids. These are school appropriate and are great for telling at the lunch table, in the classroom, or even on long road trips. Enjoys!

1. Why did the cow cross the road?

Answer: To get to the udder side

2. What is as big as a cow but weighs nothing?

Answer: His shadow

3. What did the calf say to the silo?

Answer: Is my fodder in there?

4. What do you call a sleeping cow?

Answer: A bulldozer

5. What did one dairy cow say to the other?

Answer: Got milk?

6. Why do cows have hooves instead of feet?

Answer: Because they lactose

7. What do you get when you cross a cow and a duck?

Answer: Milk and quackers

8. Why do cows wear bells?

Answer: Because their horns don’t work

9. How do farmers count their cows?

Answer: They use a cowculator

10. What do you call a cow that can’t give milk?

Answer: An udder failure

11. What do you get when you cross a cow with a Smurf?

Answer: Blue cheese

12. What do you call a cow with a nervous twitch?

Answer: Beef jerky

13. What game do cows like to play at parties?

Answer: Moosical chairs

14. Where does a cow get his news?

Answer: From the moos paper

15. How do you keep a cow quiet?

Answer: Press the moooote button

16. Why wouldn’t anyone play with the little longhorn?

Answer: He was too much of a bully

17. What does a cow make when the sun comes out?

Answer: A shadow

18. What sound would you hear if you dropped a bomb on a cow?

Answer: Cowboom

19. Why did the cow jump over the moon?

Answer: To get to the Milky Way

20. What do cows like to do for entertainment?

Answer: Go to the mooovies

21. What do cows get sick with?

Answer: Hay Fever

22. What do cows get as a reward when they do all their chores?

Answer: Mooney

23. What do you call a cow that’s sent overseas by boat?

Answer: Shipped beef

24. What do you call a cow that’s standing on the barn floor?

Answer: Ground beef

25. What do you call a cow with no front legs?

Answer: Lean beef

26. What do you call a cow that doesn’t give milk?

Answer: A Milk Dud

27. What do you call it when one bull spies on another bull?

Answer: A steak out

28. What two members of the cow family go with you everywhere you go?

Answer: Your calves

29. What do you get from an invisible cow?

Answer: Evaporated milk

30. What do you get from a brown cow?

Answer: Chocolate milk

31. What do you get when you cross a cow with a spaniel, a poodle, and a rooster?

Answer: A cockerpoodlemoo

32. When a bull wants to listen to music what does he put on his head?

Answer: Steer phones 

33. Where do milk shakes come from?

Answer: Nervous cows

34. What do you get if you cross a longhorn with a knight?

Answer: Sir Loin

35. What gives milk and has a horn?

Answer: A milk truck

36. What would you get if you crossed a cow with a rabbit?

Answer: Hare in your milk

37. If you had twenty cows and ten goats what would you have? 

Answer: A lot of milk

38. Why did the farmer feed money to his cow?

Answer: He wanted rich milk

39. What is the golden rule for cows?

Answer: Do unto udders as you would want udders to do to unto you

40. What is the most important use for cowhide?

Answer: To hold the cow together 

41. What do you call a cow that plays the guitar?

Answer: A moosician

42. What has four legs and says, “Oom, Oom?”

Answer: A cow walking backwards

43. Where do baby cows go for lunch?

Answer: The calfeteria

44 What happened to the lost cattle?

Answer: Nobody’s herd

45. Why was the cow so proud?

Answer: Because she was “outstanding” in her field

Well, there you have it, your list of 45 funny cow jokes for kids to get the laughter started. We hope you will enjoy them and keep the laughter roaring. Have fun! 

Sharing is caring!